Home Kripto Para Haberleri PUBLISH ve TokenPost, Birlikte Yeni Stabilcoin Piyasaya Sürdü

PUBLISH ve TokenPost, Birlikte Yeni Stabilcoin Piyasaya Sürdü

0
PUBLISH ve TokenPost, Birlikte Yeni Stabilcoin Piyasaya Sürdü

Blockchain destekli medya çözümleri şirketi PUBLISH ve bir blockchain ve kripto medya çıkışı olan TokenPost, medya endüstrisine adanmış dünyanın ilk NKRW (NEWS KRW) stabilcoinini piyasaya sürdü .

Adından da anlaşılacağı gibi, stabilcoin, özünde, gerçek dünya fiat para birimleri ile ilişkili dijital bir para birimidir. Bitcoin gibi merkezi olmayan kripto para birimleri ile karşılaştırıldığında nispeten istikrarlı ve daha az uçucu hale gelecek şekilde tasarlanmıştır . En uzun süredir, kripto para birimi endüstrisi bir sonraki küresel trend belirleyici olarak stabilcoin’e baktı .

Sosyal medya uygulaması Facebook’tan geçen yıl Libra ile istikrarlı paralar alanına giren Tether USDT, XRP’nin popülaritesini aştı ve kısa süre önce piyasaya sürülecek dijital Yuan ile uzaya dalış yapan Çin’e yakın zamanda üçüncü büyük kripto para birimi olarak ortaya çıktı, stabilcoins endüstrisi hızlı ivme kazanmış oldu.

PUBLISH ve TokenPost Ortak Medya Stabilcoini Çıkardı

Perşembe günü, popüler medya şirketleri PUBLISH ve TokenPost, medya endüstrisi odaklı bir stabilcoin olan NKRW’yi bir kez daha açmak için güçlerini birleştirdiler. Dijital varlık şu anda TokenPost Korea Edition’da mevcuttur ve 1’e 1 bazında ulusal para birimi olan Güney Kore Wonu (KRW) ile bağlantılıdır. Temel olarak bir NKRW değerinin bir KRW’ye sabitleneceği anlamına gelir.

PUBLISH ve TokenPost tarafından inşa edilen stabilcoin’in Kore para birimine sabitlendiği göz önüne alındığında, hizmet yalnızca Kore’den PUBLISHsoft kullanıcı tabanı tarafından kullanılabilir. 

Duyuru, diğer bölgelerden kitleleri çekmek için stabilcoin’den yararlanmak isteyen müşteriler için, PUBLISH ve TokenPost yakında ilgili yargı bölgelerinin ulusal para birimlerine uygun ve sabitlenmiş ayrı stabilcoinler piyasaya sürecek.

NKRW’nin piyasaya sürülmesinden önce TokenPost okuyucuları makalelerine göz atmak ve okuyucuyu ve görünürlüğü artıran kaliteli ve değerli yorumlar bırakmak karşılığında NEWS jetonları almaya hak kazandı. 

Artık kullanıcılar NKRW alma ve hatta önceden toplanan NEWS jetonlarını yeni NKRW ile değiştirme hakkına sahip olacaklar.

NKRW’dan Yüksek Beklentiler

PUBLISH CEO’su Sonny Kwon, duyuruda, NKRW ile firma, aşırı volatilite üzerinde durmak zorunda kalmadan kripto para birimine girmek isteyen token sahipleri için nispeten güvenli bir platform sağlamayı umuyor.

Gelecekte, NKRW’nin hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ortaklar için bir değişim aracı olarak hizmet etmesini bekliyoruz.

Bu arada, PUBLISH ve TokenPost daha önce haber sitelerinde kripto para çekme ve para yatırma işlemleri için bir araya geldiler . O zamandan beri, her iki firma da okuyucu katılımını teşvik eden, kaliteli yorumları ve görüntülemeyi teşvik eden ve blockchain’i medya uygulamalarına başarıyla entegre eden girişimleri tanıtmak için birlikte çalışıyor.

E-Posta Haber Bültenine Abone Olun

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için Gizlilik politikamızı okuyun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here