Home Bitcoin (BTC) Haberleri ETH %8 Artarken Bitcoin 3.000$ Arttı. Hafta Sonu Yeşillik İçinde Geçiyor

ETH %8 Artarken Bitcoin 3.000$ Arttı. Hafta Sonu Yeşillik İçinde Geçiyor

0
ETH %8 Artarken Bitcoin 3.000$ Arttı. Hafta Sonu Yeşillik İçinde Geçiyor

Ethereum %8’lik artışla 1600 doları geçerken, Bitcoin 3.0000 $ arttı. Bu iki artış piyasayı çok olumlu etkiledi ve piyasa da şuan yeşil renk hakim.

Son günlerde fiyat düşüşleri ve dalgalı hareketleri atlatan Bitcoin dünün en düşük seviyesinde yukarlara atladı ve bir defa daha 50.000$’ı gördü. Bu duruma Alts da çok olumlu tepkiler gösterdi. Ethereum %8 artışlar 1600 doları gördü.

Bitcoin’in 50.000 Dolarlık Yükselişi Kaçınılmaz

BTC boğaları, en büyük kripto para 43.000$’a düştükten sonra bir kaç gün geçince 52.500$’a kadar yükseldiği günden beri fiyat hareketinin beğenmemiş gibi gözükmekte. Bununla beraber trend o nokta da hızla tersine döndü.

Bitcoin bir günde 3000 $’dan fazla değer kazandığı için 50.000$ seviyeleri normal görünmeye başlnadı. Şuan BTC’de sular duruldu ve 49.000$ civarında işlem görüyor.

Altcoinler de Yeşil Renk Hakim, ETH 1600 Dolara Yakın

Alternatif paralar son bir kaç gün içindeki olumsuz fiyat gelişmelerini derinden hissetti. Altcoinlerde BTC’ye benzer bir şekilde dünden bu yana yükseldiler.

Altcoinler de bu artışa liderlik eden %8’lik artışla Ethereum oldu. Sonucu bağlamak gerekirse en değerli ikinci kripto varlık olan Ethereum 1600$’a çıkmaktan sadece bir kaç adım uzaklıkta.

Cardano (% 2), Binance Coin (% 3), Polkadot (% 3), Ripple (% 3), Litecoin (% 6) ve Chainlink (% 4) da yeşil renkte.

Uniswap’in yönetişim jetonu dünden beri% 2 ve bir haftada% 20 arttı ve şimdi piyasa değeri açısından 8. sırada yer alıyor.

Bancor,% 23 artışla 8 $ ‘a yükselen ilk 100’den en etkileyici kazanan. SwissBorg (% 20), Holo (% 20), Ontology (% 17), NEM (% 14), Qtum (% 13) ve Terra (% 13) takip ediyor.

Aksine ve kırmızı bölgede: Chiliz (geçen hafta büyük kazançların ardından -% 12), THETA (-% 8), Akış (-% 7), Merkezsiz (-% 5) ve IOST (-5 %) dünden beri en çok kaybetti.

E-Posta Haber Bültenine Abone Olun

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için Gizlilik politikamızı okuyun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here